Nature Essential

    FLYER_A4_melatonina

NATURE ESSENTIAL este primul brand Bio-Dis Spania, cel mai bine vândut la nivel internațional cu o gamă de peste 200 de produse. Bio-Dis Spania a fost înființată în 1992, ca răspuns la creșterea cererii de piață a vitaminelor, mineralelor și suplimentelor alimentare înregistrată în Europa.

Gama Nature Essential folosește doar ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, fără substanțe chimice. Formulele complexe și concentrațiile optime de ingrediente active sunt obținute cu cele mai noi tehnologii din materii prime de înalta calitate, iar ambalajul revoluționar cu design modern – capac cu garnitura dubla, garantează prospețimea conținutului.

 

control

Proces de Productie Garantat 

Materiile prime, de inalta calitate, selectate de noi din surse naturale asigura puritatea si eficienta produselor noastre. Toate produsele noastre sunt testate si supuse unui strict control al calitatii, in plus sistemul de loturi implementat asigura trasabilitatea.

 

piete

 

Piete in Dezvoltare

In ultimii ani, Europa si Continentul American au cunoscut o crestere spectaculoasa in consumul de vitamine si suplimente nutritionale. Motivul principal ce a favorizat cresterea acestor piete este constiinta de a mentine o sanatate buna si o calitate a vietii mai buna. Este de asemenea important sa evidentiem diversificarea canalului de vanzari, ce nu mai este reprezentat numai de farmacii, ci si de drogherii, supermarketuri si magazine de specialitate.

 

ctc

 

Cea Mai Buna Calitate

Controalele de productie si de calitate sunt coordonate si supravegheate de catre Departamentul Tehnic si Control tehnic de calitate de la receptia materiei prime pana la finalizarea procesului de productie, compania detinand “Certificat de calitate” ISO 9001:2008. Produsele noastre sunt concepute in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, asigurand prospetimea, puterea si eficacitatea lor.

 

gama

 

Gama Completa de Produse

Nature Essential dispune de o gama completa si extinsa de vitamine, minerale, suplimente alimentare si produse pe baza de plante ce nu necesita o prescriptie medicala pentru oamenii de astazi. Inovam in continuu linia noastra de produse in functie de noile necesitati si tendinte ale pietei.

 

preturi

Preturi competitive

Nature Essential ofera produse de o inalta calitate, la preturi si promotii foarte avantajoase, ceea ce ne permite mentinerea clientilor fideli.

ambalaj Ambalaj Revolutionar

Nature Essential ofera o imagine inovativa si naturala. Selectionarea ambalajelor foarte atenta si folosirea unui model de capac ce are o garnitura dubla garanteaza prospetimea continutului. Eticheta atractiva produsa cu tehnologii de ultima generatie asigura un design modern si inovator.

 

 

stoc

 

Stoc Permanent si Livrare Imediata

Mentinem in permanenta un stoc mare a intregii game de produse, astfel putem oferi un serviciu excelent clientilor nostri printr-o politica de livrare imediata.

 

0_frontpage-logo-ne

 

Comunicare simpla si fluenta

Politica noastra este de a raspunde promt si eficient in dialogul cu clientii nostri, fara formalitati birocratice, astfel incat sa evitam pierderile de timp pentru ambele parti, axandu-ne mai mult pe dezvoltatea de parteneriate de afaceri.